EU-Professionals

bent u al bekend met dé manier van verlonen van onze eu-professionals? 


Wil je meer informatie over hoe A1 werkt, hoe wij het aanpakken, wat de wet en regelgeving is ontremd A1 en meer? Neem dan een kijkje op de website van A1 verloning. 

A1 verloning in het kort 

Door de A1 regelgeving toe te passen bij het verlonen van buitenlandse medewerkers binnen de EU, betaal je minder premies en belasting en houden medewerkers netto meer salaris over.  Beter voor werknemer en werkgever en geheel ‘fiscus-proof’.

 Wij nemen de backoffice volledig uit handen. Wij zorgen dat de medewerkers bij ons partneruitzendbureau zijn geregistreerd, voor de A1-verklaring, voor de complete verloning en belastingaangiftes, de verzekeringen en afstemming met de belastingdienst. 

Wat zijn de voordelen? 

Beschikbaarheid


Het grootste voordeel bij het inhuren van medewerkers van buiten Nederland is de beschikbaarheid. Nederland kent een zeer krappe arbeidsmarkt en in veel sectoren hebben we te maken met gigantische tekorten aan goed opgeleide medewerkers. Dat deze via het vrije verkeer van arbeid binnen de EU en met afstemming van de sociale stelsels, in andere landen kunnen worden geworven is van groot belang voor veel Nederlandse bedrijven.

Premieverschillen


Een gevolg van de premieverschillen tussen lidstaten, is dat er verschillen in arbeidskosten kunnen optreden tussen een werknemer en een ingeleende werknemer. Over het algemeen betekent dit in ieder geval een voordeel voor de werkgever. Indien correct toegepast betekent het ook een fiscaal voordeel voor de werknemer, gezien de hoge belastingdruk in Nederland. De voordelen kunnen hierbij behoorlijk oplopen. Een win-win situatie voor beide partijen dus maar dan moet de regeling wel correct worden uitgevoerd.

Valt niet onder de ''WAB''


Je hoeft niet te voldoen aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) waar al jaren zoveel om te doen is. Via de A1-regeling kun je dus wel flexibele contracten voeren zonder dat je allerlei verplichtingen op de hals haalt. Dit maakt je bedrijf vele malen flexibeler en wendbaarder in het voeren van je workforce.  


Neem contact met ons op

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.